Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Искам амулет.
Чет Апр 05, 2018 4:48 pm by Helena Dubois.

» You are my favorite kind of night.
Пон Апр 17, 2017 7:54 pm by Freya Delacroix

» But none of the paths lead back to who I used to be.
Нед Апр 16, 2017 11:05 pm by santanico.

» Отсъствия
Пон Апр 10, 2017 7:53 pm by Helena Dubois.

» Победители от конкурси!
Пон Апр 10, 2017 7:47 pm by Helena Dubois.

» Масов Роулплей-Записване!
Сря Мар 29, 2017 10:48 pm by Колобър Чакар

» Съобщения!
Сря Мар 29, 2017 9:46 pm by Helena Dubois.

» Амулети.
Пет Мар 24, 2017 7:41 pm by Abraxas Morningstar

» Choose your poison.
Чет Мар 23, 2017 11:43 pm by PureAgony

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 116, на Пет Мар 17, 2017 9:17 pm
Статистика
Имаме 86 регистрирани потребители
Най-новият потребител е chetasi

Нашите потребители са написали 12879 мнения in 388 subjects
BGtop

Амулети.

Go down

Амулети.

Писане by Helena Dubois. on Вто Фев 21, 2017 5:00 pm


                                   

                                     

                                     

                   
ПРЪСТЕНЪТ НА ЖИВОТА.
                   Този пръстен е и винаги ще бъде изключително желан обект на притежание. Известен с това, че предотвратява свръхестествена смърт се превръща в истинска скъпоценност. При някакъв вид свръхестествена смърт, душата на носителят му броди из различните измерения,докато не намери пътят си обратно и мъртвият не поеме отново дъх. Ала всеки живот си има цена. Ако душата търси твърде дълго пътят си и притежателят в продължение на седмици е в безсъзнание, остава завинаги "ограбен". Духовете от отвъдното разкъсват и ограбват душата му, оставяйки го без капка емоционалност. Събужда се жив, но мъртъв отвътре.

                 

                  ПРИТЕЖАТЕЛ: the one;.                  
 
                                    

 


КЪРВАВИЯТ ПРЪСТЕН.Пръстенът притежава магическа сила, въплъщаваща в себе си могъществото на вещицата, която го е създала преди стотици векове. Нарича се „Кървавият“, защото при направата му вещицата използва капка от своята кръв. Твърди се,че тази кръв винаги е гореща, а разтвори ли се в системата на обикновен човек-превръща го във вампир. Притежанието на този пръстен е истински дар за представител на упирите. Прави физическата му сила по-голяма, лишава съществото от всякаква чувствителност към светлина, изчиства съзнанието, когато в него цари пълен хаос.

                 

                 
СВОБОДЕН
                 


                                   

 


КЪЛБОТО НА ПОЗНАНИЕТО.То символизира мъдростта и познанието, които развиват интуицията и ума. Внася мир и хармония. Пречиства и хармонизира атмосферата и неутрализира всякаква негативна енергия. Помага да се справим с емоциите, които не можем да контролираме и почиства душата ни от всички чувства, които й пречат. Притежателят му трябва да е с чисто сърце, иначе силата на познанието ще се обърне срещу него. Ще го сполетят кошмари и беди, от които винаги се е страхувал.

                 

                 
ПРИТЕЖАТЕЛ: LISSA.
.                                                     

 


КАМЪКЪТ НА ЛОВЦИТЕ.Наричат го „Камък на ловците", който способства за постигане на високи цели и победа над противника. Дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли, както и за задържане на физически спомени. Когато силите на притежателят му отслабнат по време на битка, камъкът го дарява с допълнителна енергия.

                 

                 
ПРИТЕЖАТЕЛ: Helena Dubois.
.                                                     

 


КАМЪКЪТ НА МИРА.Камъкът се смята за символ на мира и спокойствието. Осигурява здраве, дълголетие и защита от вампири. Помага за взимане на правилни решения и действия. Успокоява емоциите, подобрява самоувереността и освобождава от страха. Когато наблизо се намира вампир(упир),камъкът започва да излъчва силна топлина,като променя цвета си в огненочервено. Ако попадне в погледа на вампир, той му причинява силно главоболие, което замъглява съзнанието на съществото.

                 

                  СТАТУС: СВОБОДЕН.                                                     

 


ОГЛЕДАЛОТО НА ПРОКЪЛНАТИТЕ.Потънало в мрак, Огледалото на Прокълнатите е също толкова примамливо и опасно, колкото са мъртвите души,криещи се зад него. Плащайки своя "кръвен данък"-още познато като човешко жертвоприношение, притежателят му може да призовава и да разговаря с души от Ада. Призованите не съществуват в реалния свят,а са заключени в огледалото.При призоваването, собственикът на огледалото трябва да произнесе конкретно латинско заклинание, да отпие от кръвта на жертвата,а тялото да изгори пред огледалото. Ако тъмната сила на магическият предмет се използва твърде често, този, който призовава,ще остане заключен завинаги между двата свята. Заклинанието:« Astaroth - Quinque potentissimi daemones ex inferis. Iratus operit multitudinem nimiam, non potest introire in corpore humano. Qui favent RECENS instruit artis ingenio dare ut invisibilia, ad thesauros, dabo illi potestatem super amphibiorum.».

                 

                 
ПРИТЕЖАТЕЛ: liana d. shepherd ♠
                                                    

 


ПРЪСТЕНЪТ НА ПРОРОЦИТЕ.Прокълнати да виждат бъдещето и да усещат миналото, пророците са нагърбени с огромен товар на плещите си. Освен постоянните кошмари и видения, обикновено биват сполетявани от припадъци, когато използват своята дарба. Чрез този пръстен, Даминенът може да използва камъка за видения без да губи съзнание. Дори напротив. Тялото му се изпълва с енергия и жизненост, а видението с по-голяма яснота и прецизност. Умът му започва да работи като една много добре смазана машина. Негативен ефект е това, че при прекомерно използване на пръстена, притежателят му малко по малко започва да губи своята сила.

                 

                  СТАТУС: СВОБОДЕН.                                                     

 


КРИЛАТА НА НЕИМУС.Крилата на Неимус са изключително рядък талисман. Един единствен по рода си. Той дава на притежателя си контрол над създанието Неимус. Може да го призове, когато си пожелае. Обикновено това се случва в битка, където горското животно може да изиграе решаваща роля. Легендите разказват, че ако се загледаш в колоритната му козина за по-дълъг период от време, ярките й цветове те заслепяват и губиш зрението си. Много от "опитомяващите" са сполетени от тази съдба.

                 

                  СТАТУС: СВОБОДЕН.                                                     

 


ВЪЛКЪТ ЕДИНАК.На  всички е известна мъчителната трансформация, през която преминават варгулфите. С помощта на този пръстен варгулфа може да контролира своята трансформация, като процентът на болка е сведен до минимум. Също така,при по-продължително носене, варгулфът поема пълен контрол над това дали да се превърне или не, независимо от пълнолунието. Пръстенът забавя стареенето, като същевременно физиката на варгулфът става все по-укрепена и силна. С течение на времето загубата на паметта се превръща само в спомен.

                 

                  ПРИТЕЖАТЕЛ:  vittoria;                                                     

 


БИБЛИЯТА НА ДЯВОЛА.Настолната книга на Ада. Може да се намери всичко от А до Я. Библията има свой пазител, който бива убит при отварянето на портала. По този начин тя губи своята защита и става обект на много и най-различни нечисти ръце. На подбуди с неясна,тъмна и мрачна цел.В нея има описани скрити тунели в Ада; най-могъщите заклинания и противозаклинания. Цялата човешка история. Целият възход и още по-голямо падение.За човешкото око тя изглежда като една проста вехтория. Обикновен човек не вижда нищо от нея, страниците за него са бели.

                 

                 
ПРИТЕЖАТЕЛ:  Хеди
.                                                     

 


АНГЕЛСКО ДИХАНИЕ.Всеки се надява да има своя ангел пазител,нали? Ако си достатъчно късметлия може и да ти се случи. Притежателят на Ангелско дихание може да спаси живот непосредствено след смъртта нечия смърт. Нужно е само...да го заключи в стъклената си огърлица. След смъртта, собственикът на предмета трябва да пожелае адски силно да спаси този живот. С една негова сълза,докоснала кожата на мъртвеца, той ще възроди жизнените му сили. Силата на амулета може да се използва един единствен път. След това той губи своята уникалност.

                 

                  СТАТУС: СВОБОДЕН.                                                     

 


ПРЕЛЪСТИТЕЛЯТ.Този пръстен е и винаги ще бъде изключително желан обект на притежание. Известен с това, че предотвратява свръхестествена смърт се превръща в истинска скъпоценност. При някакъв вид свръхестествена смърт, душата на носителят му броди из различните измерения,докато не намери пътят си обратно и мъртвият не поеме отново дъх. Ала всеки живот си има цена. Ако душата търси твърде дълго пътят си и притежателят в продължение на седмици е в безсъзнание, остава завинаги "ограбен". Духовете от отвъдното разкъсват и ограбват душата му, оставяйки го без капка емоционалност. Събужда се жив, но мъртъв отвътре.

                 

                 
ПРИТЕЖАТЕЛ: eleanor vallière .♠
                 


                                   

 


РАЗМЕННАТА МОНЕТА.Монетата може да се придобие единствено от демон или някой, който си е имал работа с демон. Поради огромното преимущество,което създава на притежателя й, се създават много нейни фалшификати. Но истинската монета е една единствена. Тя дава възможност на притежателя си да сключи еднократна двустранна сделка с демон или със самия Крал на Ада, без да е нужно да продава душата си. Сделката не може да бъде развалена под никакъв претекст. Запечатва се с целувка.

                 

             Прижание на Davenport..                  


                                   

 


ЛЮБОВЕН КАПАН.Кой не е попадал в капана на любовта? Древна легенда разказва: " Преди хиляди години първият от вида си загубил любимата си и първо удавял многократно убиеца й, а накрая го превърнал в ледена статуя. " Любов по-силна от смъртта. Всеки мечтае за това. Но хората също са казали... "Внимавай какво си пожелаваш."Когато едната част от пръстена бива подарена на някого, то той веднага се влюбва в притежателят на другата половина. Любовта, която се заражда между тях е толкова силна, че в много от случаите притежателите губят разсъдъка си. От капана може да се избяга единствено, ако единият свали пръстена си,но само по собствено желание.

                 

                  СТАТУС: СВОБОДЕН.                  


                                   

 


СФЕРАТА НА ИНДИГО.Още наричана - Сферата за души. Както знаем, само с един поглед в кристалните ириси на Индиго, то откъсва част от душата. На какво по-сигурно място би могло да я прибере от това? В сферата децата Индиго заключват всички души, които са си присвоили. Също така, носителят й може да прибегне до тази нейна способност, която се изобразява в това, че този, който я притежава може да краде от душите на себеподобните си. Нужно е само да я насочи към обекта.

                 

                  СТАТУС: СВОБОДЕН.                  


                                   

 


ПРЪСТЕНЪТ КЪМ АДА.Изгубен,погълнат от пламъците на Ада. Намерен,потънал в тъмните очи на Краля. Пръстенът към Ада е един от най-важните предмети в историята на света. Той не е просто пръстен, той е ключ. Ключ към портите на подземното царство,ключ към всички клетки,заклещили клетите души,между четирите си стени. След смъртта на Луцифер,пръстенът му дълго време няма свой притежател. Но днес той се намира не в кои да е ръце, а в тези на дяволското дете.

                 

                 
ПРИТЕЖАТЕЛ: LUCIUS.
.                  
avatar
Helena Dubois.
hunter
hunter

Брой мнения : 1185
Reputation : 9
Join date : 21.02.2017
Age : 22

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Амулети.

Писане by Abraxas Morningstar on Пет Мар 24, 2017 7:41 pm


                                   

                                     

                                     

                   
„Индиго душа“
                   В пръстенът е заключено последното дихание на дете Индиго. Светло синята мъгла зад крехкото стъкло заблестява, когато наоколо наближи опасност за притежателя.
Отключен за: Индиго.


                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Медальонът на Изида“
                   Запечатани в трите метални окръжности са семената от Беладона, сложени лично от Богинята на Магията в Древен Египет. Води до 3 последствия ако се погълнат. Ако са във вода жертвата изпада в анабиоза - състояние, в което организмът не е мъртъв, но всичките му функции са занижени на минимум (което въздействие би могло да продължи с години). Ако се погълнат сухи семената предизвиква краткотрайно натравяне, а попаднат ли в огън, техните изпарения отнемат същността на потърпевшия, превръщайки го в куха обвивка.                 

                  Притежание на Santanico.               
 
 
                                   

                                     

                                     

                   
„Държател на кошмари“
                   Изключително полезен за същества, които са в процес на усвояване на дарбата си.
Държателят може да заключва кошмарите на притежателят, а също така той може да ги използва срещу друго същество, причинявайки му халюцинации.
Отключен за: Дамиени.

                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Книгата на Ровена“
                   Ровена една от първите, които усвояват магията и открива тайните в черната магия. Книгата е Мемоар, записки и упътствия, за които един истински магьосник би продал душата си. През вековете е била изгаряна, но силно заклинание пазят страниците от това да бъдат унищожени. Отключен за: магьосници използващи черна магия.

                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Отровата на Афродита“
                   Изключително силен еликсир, който може да бъде използван многократно. Една единствена  капка от съдържанието на малкото шишенце е напълно достатъчно за жертвата да се влюби безвъзвратно. Вещерът, притежаващ „Любов“ може да използва амулетът като разменна монета.
Отключен за: вещери използващи бяла магия.

                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Кървавият рубин“
                 В камъка се съхранява кръвта на първият варгулф. Попадне ли в системата на друг, той изгубва силите си изцяло и се превръща в обикновен човек, но ако отключи проклятието си втори път, остава заключен във вълчата си форма.
Отключен за: Варгулф


                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Бокалът на осъдените“
                 Легендата говори, че това е „Свещеният Граал“. През годините той е краден и губен, така докато през 1634г, немски свещеник прави сделка с Луциус и в замяна предлага не душата си, а Бокалът. Известни са едва няколко от пълния списък на функциите му. Такива са например призоваване на демони и връзката с Ада, като за целта е нужно съдът да бъде напълнен с прясна кръв от същество, което не е демон. Ако демонът приема кръвта от омагьосаната вече кръв, екзорсизмът и светената вода не му действат.
Отключен: Демони.

                 

                  Свободен.                  
 
 
                                   

                                     

                                     

                   
„Орлово око“
                 Притежателят на медальона получава „орлов поглед“, а сетивата му се изострят, през времето което го е носил. Всъщност опасното в случая е ако амулетът се свали и не бъден носен повече от денонощие. Тогава притежателят му изгубва зрението си нацяло.
Отключен за: Фоуги.


                 

                  Свободен.                  
 
 
                                   

                                     

                                     

                   
„Металното сърце“
                 Огърлицата на смъртните предпазва умът на носещия я.
Ничия сила не би могла му се въздейства или дори да се промъква в съзнанието му.
Отключен за: Хора.


                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Колието Едем“
                 Създадено в самият Рай и докоснато от Бог, колието има силата да запазва душата на ангела в случай на насилствена смърт, но съживеният губи спомените си след като бъде съживен отново.
Отключен за: Ангели.                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Леденото колие“
                 Колието съдържа силна магия, която позволява на саядера да произведе лед и в по-топли обстоятелства. Също така поддържа температурата му ниска, когато е нужно.
Отключен за: Саядер.


                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
Ключът „Граница“
                 Единствените граници са измеренията на Рая,Ада и Палидиума. Освен тях, той може да отключи и най-ревностно пазените порти, той е пътят към непознатото, а пътешествието на притежателят му не може да бъде възпрепятствано дори от Магията.
Отключен за: Ловци.


                 

                  Свободен.                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Капанът“
                 Устройството заключва в себе си електричеството, когато притежателят му е в човешка форма. Така успява да подобри многократно контролът върху дарбата му и почти нацяло изключва действието на слабостите му.
Отключен за: Немус.


                 

                 Притежание на: PureAgony                
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Острието на Лилит“
                 Изковано в дебрите на Пъкъла от ангелски метал, то принадлежи на последният демон, останал жив от поддръжниците на Луцифер. Смъртоносно за почти всички свръхестествени същества, като на останалите  е способно да причини достатъчно дълбоки наранявания.


                 

                  Притежание на Mills..                  
 
                                    

                                     

                                     

                   
„Колието Едем“
                 Създадено в самият Рай и докоснато от Бог, колието има силата да запазва душата на ангела в случай на насилствена смърт, но съживеният губи спомените си след като бъде съживен отново.
Отключен за: Ангели.


                 

                  Притежание на Mills..                  
 
 

_________________
Sucker for pain
I'm fucked up, that's the real me
You should never ever trust my kind
avatar
Abraxas Morningstar
Admin

Брой мнения : 342
Reputation : 12
Join date : 15.02.2017

Вижте профила на потребителя http://innermonsters.forumotion.eu

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите